woensdag 5 mei 2021

Zwemmen elst

Alle soorten zwembaden online. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen. De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt.


Het zwembad bestaat uit een wedstrijdba een instructie- en een recreatiebad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. U kunt dan in uw eigen tempo banen zwemmen en aan uw conditie werken.

Let op: Tijdens de korte schoolvakanties is er overdag geen banenzwemmen. Tijdens de zomervakantie is er alleen op woensdagmorgen en vrijdagmorgen om 07. Deze baan is bestemd voor zwemmers die graag fanatiek banen willen zwemmen.


Openingstijden recreatief zwemmen. Hier vindt u de openingstijden van het recreatief zwemmen. Ook vindt u hier de dagen waarop het zwembad gesloten is. ZVO heeft een aantal keren per week trainingsuren ter beschikking.


Wedstrijdzwemmers kunnen drie keer per week komen trainen: op maandag van 17. Daarnaast kun je ook nog zwemmen op een van de uren van de afdeling Zwemvaardig (zie ).

De openingstijden van Zwembad de Helster Schubertstraat in Elst (Gelderland) vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad de Helster - op. Vooral voor de jeugd is dit een superleuke avond. Een bijzondere ervaring om al swingend en zingend te zwemmen en te spelen in het zwembad. De onderwaterverlichting zorgt voor een aparte sfeer.


Lekker zwemmen in combinatie met een verjaardag arrangement, reserveren bij Sportcafé De Oase, is helemaal een te gekke avond. Voor elke groep wordt een programma gemaakt: iedereen zwemt eerst de borstcrawl, dan iedereen rugcrawl en daarna volgen de andere twee slagen. Tussen de te zwemmen slagen door heb je dus steeds even pauze. In die pauze kun je bijvoorbeeld even naar de WC gaan, en wat eten en drinken.


Je mag iets te eten en drinken meenemen naar je plaats. Nieuw leven voor zwembad en sporthal in Elst. Deze keuze kunnen we maar één keer maken.


Laco sportcentrum Bemmel is gelegen aan de doorgaande weg van Bemmel naar Haalderen in Gelderlan bij de ingang van woonwijk De Essenpas. Onze ervaren medewerkers bieden zwemles, knuffelzwemmen (babyzwemmen) en groepslessen zwemmen en fitness aan. Lees alles over zwemmen in Arnhem. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.


Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen. Zwembad de Helster in Elst is een wat kleiner zwemba met een wedstrijdba een recreatiebad en voor de allerkleinsten een peuterbadje. De temperatuur van het water is aangenaam, het recreatiebad is standaard 31.

C, het wedstrijdbad 30° C, en de whirlpool 35° C. Het grootste gevaar voor zwemmers is echter niet de waterkwaliteit, maar vooral ook het zwemmen of springen op onveilige locaties. Scheepvaart, stromingen en objecten in het water vormen daarbij de grootste bedreigingen. Zwemmen bij de reddingsbrigade, dat is pas stoer! Even uitrusten terwijl de kinderen lekker aan het zwemmen zijn en van de glijbaan gaan is hierdoor zeker een optie zonder het koud te hebben. Subtropische zwembaden hebben vaak vele faciliteiten, zoals glijbanen en een wildwaterbaan.


Elst is het grootste dorp van de Gelderse gemeente Overbetuwe tussen de steden Arnhem en Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts