donderdag 17 december 2020

Zwembad noppenfolie

Standaard maten (ron ovaal, rechthoekig en achthoekig). Groothandel voor winkels en webshops. Een noppenfolie afdekking is de meest goedkope manier om uw bad in de zomer af te dekken. Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met graden of meer doen stijgen.


Tevens vermindert deze folie het verdampen van het water met procent.

Bij noppenfolie -online leveren wij, uit voorraa uitsluitend de duurzame dikkere 4en 5micron kwaliteit zwembad noppenfolie in diverse breedte maten en kleur varianten. Goede kwaliteit zwembad noppenfolie. Zwembad noppenfolie - zwembadafdekking Onze bubbelzeilen worden door ons eigen team in België gemaakt. Alle zeilen houden warmte vast. De transparante zeilen zijn het populairst omdat ze zorgen voor de meeste extra opwarming.


Al onze noppenfolies hebben een dikte van 4micron. Onze noppenfolie voor zwembaden is vervaardigd uit isolerend en UV-bestendige Geobubbel folie, zeer stevig en van hoge kwaliteit.

Zwembad afdekking met noppenfolie , een goede keuze voor verlenging van uw zwem seizoen. De zwembad noppenfolie komt met de luchtbellen (drijfvermogen) naar beneden op het water te liggen. Blauw zwembad noppenfolie. Bestel hier zwembad noppenfolie.


Wil je een zomerzeil of noppenfolie voor je zwembad ? Kijk bij de Zomerzeilen op maat voor bouwkundige zwembaden. Deze kunnen heel het jaar door gebruikt worden en zijn van de beste kwaliteit. Intex Solar Covers, Ronde en Ovale Zomerzeilen zijn voor opzetzwembaden en andere bovengrondse opbouwzwembaden.


Intex noppenfolie was er niet voor alle zwembaden. Het noppenfolie zwembad is altijd iets kleiner dan de diameter van het zwembad zodat het water wel blijft ademen. Nieuw is ook de zomerafdekking zwembad voor het 4x. Geschikt voor oprolsystemen.


UV gestabiliseerd PE folie, solar effect zal zwembad extra verwarmen. Veel verkocht is de Classic 5micron Geobubble deze afdekking heeft een hogere isolerende werking. Echt alles voor je zwembad hebben wij in ons assortiment!

Bekijk Hier Ons Grote Assortiment. Kijk Hier Voor Het Assortiment! Van Saunageuren tot Ovens. Vóór 21:30h besteld = Morgen in Huis! Kies Zelf je Bezorgmoment.


Vind lucht lucht warmtepomp als je nu zoekt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een Intex solarzeil is aan de onderzijde voorzien van noppenfolie. Hierdoor wordt jouw zwembad overdag verwarmd en koelt in de nacht minder snel af!


Uw Intex zwembad is eigenlijk niet af zonder een bijbehorende zwembadafdekking. Speciaal voor alle maten Intex zwembaden maakt Intex zwembadafdekkingen. Deze zwembadzeilen zijn van een hoogwaardige materiaal gemaakt, zoals te verwachten van Intex.


Naast de standaard zwembadafdekking is er ook nog noppenfolie. Deze solar zomerafdekkingen isolatie deken houden de warmte van het zwembad water vast. Vooral in Nederland met de koudere nachten is een noppenfolie een must!


Een afdekzeil voor een ovaal zwembad kun je eenvoudig hier vinden. Naast dat een zwembad afdekking jouw zwembad schoon houdt, zorgt het ook voor een goede isolatie. En door de noppenfolie verminderd ook het chloorverbruik.


Met de handige keuzehulp kun je jouw perfecte zomerzeil, oftewel noppenfolie , vinden. Dit Solar afdekzeil van Intex heeft twee voordelen. Ten eerste houdt dit solar zeil het zwembad schoon zoals een gewoon zeil dat ook doet.


Uw zwembad is sneller verwarmd door dit zeil als de zon erop schijnt. Het speciale noppenfolie neemt de warmte van de zon op, en geeft deze door aan het zwembadwater. Nachts wordt de warmte beter. Het is een sterke variant op de bekende bubbeltjes folie die je kent bij een verpakking van een kwetsbaar product.


De noppen aan de onderkant van de afdekking zijn gevuld met. Noppenfolie afdekking voor een zwembad. Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden. Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast.


Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven. Niet alleen wordt het zwembadwater minder snel vuil, maar door het zwembad af te dekken gaat het zwembadwater ook sneller opwarmen. Ook bij minder goed weer brengt een afdekzeil voor zwembaden soelaas. Zodra het zonnetje weer vanachter een wolk prijkt, is je zwembad immers meteen klaar om erin te.


Bij VIV vindt u een enorm assortiment aan luchtkussenfolie. Goedkoop noppenfolie kopen. We hebben meer dan verschillende soorten rollen noppenfolie altijd op voorraa dit komt omdat we zeer groot inkopen. Hierdoor bieden we u goedkope noppenfolie wat doorgaans binnen uur al geleverd wordt.


Achteraf betalen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts